Camping Jonio

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Nick&Inge

sep 2025

Prima camperplek. Faciliteiten goed, lekkere douche, prima toiletten en alles lekker schoon. Vriendelijk ontvangst en vanaf daar werden ook verschillende Etna tours aangeboden. Wij deden dit zelf en gingen de dag dat we aankwamen met de bus naar het centrum van Catania. Terug pakte wij een Lime step, die je voor het hek van de camperplek kan achterlaten.

Rvanen

jun 2025

Aardige ontvangst, aan zee, sanitair prima alleen de afvalbakken in de toiletten waren overvol. In de matjes in de douche was veel haar verzameld. Fijn dat het afval buiten de camping, op de parkeerplaats, werd verzameld. Het was een bende. Met de fiets naar centrum is goed te doen over fietspad.

Försterli

mei 2025

Camping met een aantal mooie plekken direct aan zee. Het sanitair is schoon en goed. Het restaurant hebben we niet geprobeerd. Nadeel is dat de afvalverwerking buiten de camping plaatsvindt. 18.5.25

Via Villini a Mare 2

95126, Catánia, Italië

37.53281 15.12008

gelegen bij de zee - terrassencamping - campingwinkeltje - snackbar - pizzeria - restaurant - winkels 3km - openbaar vervoer 200m

ACSI - Campingcard

ACSI - Campingcard