Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend

Locatie host
Na het afronden van mijn agrarische HBO studie en een aantal jaar werkzaam te zijn geweest op Schiphol in de export van alle soorten dieren over de hele wereld besloot ik in 2019 mijn droom achterna te gaan. Ik verhuisde naar Italië om hier mijn eigen plek te creëren: een agriturismo midden in de natuur.
Zo ontstond Rancone Lodges, een plek waar je echt op vakantie bij de boer bent. Naast de glamping en camping run ik ook de boerderij, iets wat dankzij mijn agrarische achtergrond helemaal bij mij past. Kleinschalig, maar heerlijk divers: ik zorg voor een kudde schapen, paarden, kippen, bijen, een moestuin én een boomgaard.
Ik kijk ernaar uit om deze bijzondere plek met jullie te delen.
Liefs, Nicky
Toilet
Località Rancone 1
55031, Camporgiano, Italië

Locatie host
Ik kijk ernaar uit om deze bijzondere plek met jullie te delen.
Liefs, Nicky
18 apr t/m 2 mei
€ 57,00
24 aug t/m 30 sep
€ 57,00
Toon alle tijden en prijzen