Camping Casa di Caccia

• Stroom

3.4

fam.zucker

jul 2025

We betaalden € 130 voor twee nachten, twee personen met een camper! Dat is te veel voor de geboden service! De camping is erg mooi, het privéstrand is ideaal en de douches en toiletten zijn schoon. Maar we hebben wel eens betere overnachtingen gehad voor minder geld.

ansve

sep 2022

Leuke camping maar blijf er buiten! Het zat vol mieren. Mieren overal in de camper na twee dagen. Onze vrienden camperen hetzelfde. Vroeg de receptie waarom ze ons niet hadden gewaarschuwd, zodat we gif tegen mieren hadden kunnen kopen, maar ze zeiden dat ze niets wisten van mieren! ! ! Maar we begrepen waarom elke auto wit poeder om zijn banden had! Ga ergens anders heen

N-huis

jul 2022

De camping is vergeven van de mieren! Echt een plaag. Hopen mierenpoeder (te koop op de camping!) gestrooid om de banden en de luifelstaanders, alle etenswaren in plastic, maar niets hield ze na een paar dagen nog tegen. De 3e dag zelfs de koelkast vol mieren! camping is mooi, dicht bij het strand, voldoende schaduw, sanitair is schoon alleen de douches ver onder de maat. Mooi strand maar camperaars betalen voor een parasolletje €27 per dag!

Via del Mare 40

57020, Marina di Bibbona, Italië