Agricampeggio Terra e Sogni

• Honden toegestaan

• Stroom (unknownA)

MarijkeMol

aug 2025

Alles ziet er heel verzorgd uit, heel erg genoten van de rust. Lekker zwembad waar we einde middag vaak even zaten met een heerlijk drankje waar dan altijd nog iets lekkers bij geserveerd werd. Bardolino leuk plaatsje met gezellige restaurantjes. Op de fiets naar Garda of Lazise en boottochtje ook altijd leuk, wij gingen naar Salo. Gardameer is altijd druk maar op deze camping merkte je daar niets van.

famstevens

jul 2025

we hebben hier 6 nachten mogen staan. Heerlijk! Wat een mooie plek in de hun eigen wijngaard. Kleinschalig, fantastisch mooi en schoon sanitair en een heerlijk zwembad. Loopafstand naar het dorpje en in de buurt genoeg andere stadjes te bereiken met de fiets. We hebben genoten. gr, Suzanne.

info

mei 2025

Hallo, ik ben de eigenaar van Agricamp Terra e Sogni. Ik schrijf naar aanleiding van de reactie van dhr. Luc Trekeld (we hebben al geantwoord, maar het verschijnt niet voor iedereen als reactie, dus herschrijven we het) "Wat betreft de prijs, die u buitensporig vindt, wilde ik u eraan herinneren dat u er al van op de hoogte was, net als van de badkamers – u was er vooraf over geïnformeerd. Ondanks alles bent u toch twee nachten gebleven, misschien viel het toch wel mee."

Via San Colombano 16a

37011, Bardolino, Italië

Gardameer 1km - centrum 1km

7 feb t/m 3 apr

4 apr t/m 13 apr

14 apr t/m 21 sep

Toon alle tijden en prijzen