Agriturismo Pegaso

• Douche

3.3

klenu

sep 2022

het spijt me voor de boer maar het is een plek van en met niks, verwaarloosd. mensen zeer vriendelijk. Afvalwater gestort in een dubbele gootsteen maar was niet aangesloten . prijs € 20, incl. stroom is heel heel duur vergeleken met de super camping bij Verona en nu ook weer bij Venetië. Het enige wat tel-de is dat je “veilig “ stond en maar 12 km v.Padua met kaarsrechte fietspad stonden hier 2 nachten).met een beetje moeite zag het er netjes uit

Piet-en-Marjo

jun 2022

Goede veilige plek om de camper te parkeren en naar Padua te fietsen. Helaas wat minder privacy dit omdat er op het terrein nog meer mensen wonen die hun. auto soms pal naast je camper parkeren. Wij betaalden €10 p.n. zonder elektr. Geen wijn, sla, eitjes , maar is ook niet nodig voor ons. Tip: heb je geen kaartje voor de Capella gereserveerd, fiets er ‘s morgens naartoe en meestal zijn er nog middag kaartjes beschikbaar.

Henk-van-Kessel

mrt 2022

Zowat 5 maanden later staan we hier weer. nu om in Ancona de Ferry naar Patras te nemen. Helaas geen toilet of douche beschikbaar omdat alle appartementen verhuurd zijn. Meeëten was weer heerlijk

Via Gioacchino Rossini 31

35020, Albignasego, Italië

in Loc.San Giacomo

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!