Agriturismo Giardino delgli Ulivi

• Stroom

• Vuilnisbak

GeBaHe

sep 2022

Een klein pareltje aan het Gardameer. Wij zitten tegen/in het naseizoen dus het is ontzettend rustig. Wij hebben een mooie plek met meerzicht en zijn positief verrast! Met onze 7 mtr camper kunnen wij prima op de plek staan. Verwacht je een riante plek voor voortenten/bijtenten/p-plaats naast de caravan? Dan moet je hier niet zijn. Via het blauwe fietspad is Lazise snel te bereiken. Klein is fijn....

Corelly2021

aug 2022

Mooie, niet al te grote, camperplaats. Prima sanitair. Mooi uitzicht. Wij zijn afgeknapt op de constante geluiden: de hele dag muziek bij het zwembad, wat ook te horen was op de camperplaats. En in de avond/ vroege nacht de animatie geluiden van de omliggende campings.

RSpa

jul 2021

leuke kleine, rustige camping, slechts 5 camperplaatsen beschikbaar, op de overige plaatsen kleine bungalows werden gebouwd. Zwembad met ligstoelen aanwezig, prachtig uitzicht op het Gardameer. Ontbijt wordt aangeboden voor 8 euro per persoon. De camping kost in het hoogseizoen 53 euro, te duur! Sanitaire voorziening vrij klein, Douche met toilet. De prijs viel tegen, anders een alternatief voor de "grote" campings.

Via Fossalta 12

37017, Lazise, Italië