3,85van 5
  • oktober 2023

Hele leuke camping. Als je vooraf wilt boeken moet je min 2 nachten blijven. Ter plekke konden we voor 1 nacht boeken. Bij het meer is een leuke beachbar en een supverhuur. Naar het centrum is een half uurtje lopen, gezellig langs het meer.

• juli 2023

Als je houdt van een grote camping, animatie, veel andere Nederlanders, dan is dit je plek.

• juni 2023

Iets meer uitleg over de vorige reacties: Douches, WiFi, toiletten zijn gratis. papatango47

campincariste66

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 24 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,85van 5
  • oktober 2023

• juli 2023

• juni 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Campeggio del Garda