De juiste woonplaats voor de dikke katten, we hebben niets gedaan voor de kampeerders, de plaatsen zijn beneden alle waardigheid, maar de omgeving is erg mooi.
Ondanks de heldere en vriendelijke ontvangst blijkt het een terrassen camping te zijn, eerder bedoeld voor tenten als voor campers. Zodra die plekken bezet zijn zoek dan meteen een andere plek. Plekken zijn sowieso erg klein en de toegang is net 2 meter breed. Camping eigenaar wilt elke vierkante centimeter gebruiken om er geld aan te verdienen. Zelfs met onze kleine camper niet te doen.
lees meermassa is kassa camping ,krappe plaatsen kort op elkaar. sanitair matig wel een mooi zwembad en leuke boulevard. wij zijn na 1 overnachting verder gereden.
lees meerJesenova ulica 19
51266, Selce, Kroatië45° 9' 14" N