mixed parking bij restaurant - aan rivier/meer - lokale bevolking zwemt hier, met duikplank - kleedhok en toilet - restaurant geopend van 08.00 uur -24.00 uur - overdag levendig, 's avonds rustig - centrum 600m
47000, Karlovac, Kroatië
HRK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenvroeg in de ochtend arriveerde een groep lokale mensen en maakte lawaai. Anders kan het een leuke plek zijn.
Geen aanduiding van camperplaats, parking stond vol met wagens, we hebben ons op andere parking geplaatst naast hotel. Rustig en op loopafstand van centrum Karlovac.
Als u in het weekend geparkeerd wilt worden door auto's, kunt u gebruik maken van deze ruimte. Overdag niet aanbevolen
Vuilnisbak
47000, Karlovac, Kroatië
45° 29' 16" N
HRK 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenHonden toegestaan
Vuilnisbak