Kopilica Split

• Campinggedrag niet toegestaan

• Honden toegestaan

MiRo5459

sep 2025

Prima plek voor bezoek Split. Gewoon groot parkeerterrein met slagboom, videobewaking en soms zit er ook een man in hokje bij slagboom. Automaat om te betalen. Die werkte niet toen wij vertrokken, mede daarom was man aanwezig. Cash only, ook bij automaat. Grijs water boven een kolk mogelijk. Afvalbak naast automaat. Camper € 20 per dag. Uber €4,80

tony37tours

sep 2025

Parkeren op een industrieterrein. Het is waar dat het er visueel niet geweldig uitziet. Maar het verdient in ieder geval zijn plaats, vooral op 30 minuten lopen van de oude stad. Een camper parkeren is onmogelijk en er is maar één camping, de dichtstbijzijnde voor € 75 per nacht. Deze parkeerplaats bood ons de mogelijkheid om in alle rust te parkeren. Rustige nacht en beveiligd met camera's.

RafiRT

aug 2025

We verbleven hier één nacht, een beetje oncomfortabel, maar prima om de stad in te komen. Het kostte € 20, en er waren genoeg campers die bleven overnachten. Meer dan € 80 voor de camping.

Kopilica 25

21000, Grad Split, Kroatië

bewaakte plaats voor overnachting - gebruik van slagbomen - centrum 500m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!