Camping Medanic

• Lozen afvalwater

• Stroom

Küste2025

aug 2025

Oplichterij is aan de orde van de dag. Deze site adverteert met € 22. Wij betaalden € 83 voor 2 volwassenen en 2 kinderen. € 8 voor elektriciteit, terwijl we geen aansluiting hadden (zonnepanelen). De buurman zou € 7 extra moeten betalen omdat hij airconditioning heeft. Niemand bij de receptie. Je belt. Het duurt ongeveer twee uur voordat de "aardige dame" arriveert. Ondertussen zwommen de kleinkinderen in het kleine zwembad. Daar zouden we € 20 voor moeten betalen. Er is geen

Sluppi

aug 2025

Zeer goede camping, maar te duur vergeleken met andere caravanparken in de omgeving. €44

AenHVerver

okt 2022

Vriendelijke ontvangst en behulpzaam bij zoeken van restaurant wat nog open is (2 km lopen). Als wij komen nog 2 andere campers aanwezig. Helaas wordt tijdens de 4 nachten dat we hier staan het sanitair niet schoongemaakt en wc papier bestaat uit restrolletjes. De douche en het afwaswater zijn net aan warm. Einde seizoen. Jammer.

Put Brtalića 61

23233, Općina Privlaka, Kroatië

locatie bij appartementenhuis met een natuurlijke weide - restaurant en supermarkt 1km - ligging in het gedeelte Livadica van de plaats Privlaka - centrum 2km

1 mei t/m 1 nov