Parking

• Vuilnisbak

• Honden toegestaan

@Gorssel

sep 2025

Prima parkeerplek maar wel duurder dan gemeld. Wij betaalden vanaf 15.00 uur tot de volgende ochtend 10.30 uur 30 euro

A-J-R

aug 2025

Perfect om Vilnius te bezoeken! Je staat pal tegen de oude stad. Fatsoenlijk parkeren van een langere camper (+5 m) kan alleen achteraan! Terrein is rustig gelegen. Betaling bij automaat voor vertrek, op basis van kentekenherkenning. Wij hebben hier overdag gestaan, bij vertrek 's middags stonden auto's te wachten om binnen te komen en was er zeker voor campers geen plek meer. Kom dus op tijd!

Digo72

mei 2025

Om de oude stad te bezoeken is dit een prima locatie, wij betaalden met onze camper 10,5 € voor ong. 20u. Wanneer het druk is zoals bij ons op een zondag het geval was dien je aan te schuiven in de wachtrij. Automatische bareel om binnen te rijden werkt perfect maar het aantal vrije plaatsen wordt foutief weergegeven! Er waren nog meer dan voldoende vrije plaatsen vrij alhoewel het er zogezegd volzet was en je dus dient te wachten.

T. Kosciuškos gatvė 1

01100, Vilnius, Litouwen

mix parking vlak bij grote kathedraal en centrum