Camping Reiler

Geniet van veel activiteiten op onze camping

Lees verder

Bowdigi

okt 2025

Gezellig, Nederlandssprekende uitbaters, vissersparadijs, mogelijkheid boogschieten, mooi gelegen, weliswaar naast een hoofdweg(je) waar je weinig van merkt. Mooie speelgelegenheid voor de kids, bar, pizza, ontbijt. Sanitair en douche impeccable. Rustgevende plek voor mij. Clervaux op loopafstand voor wie hoed te been is. Maar openbaar vervoer is hier blijkbaar gratis.

MCvdB

aug 2025

Op zich leuke camping met vriendelijke staf. Lopen naar Clervaux is te doen, zeker via het kleine “bos”paadje met reling rechts vanaf de weg naar beneden (wel even klimmen op de terugweg). Stonden op een kampeerplaats en die was helaas erg ongelijk. Kregen de camper niet (in de buurt van) waterpas. Hoorden meer mensen om ons heen hetzelfde zeggen over andere plaatsen.

royknel

aug 2025

goede ontvang prettig ontvangen en ruime plekken. mooie omgeving. aantal punten die beter kunnen. schoonmaak sanitair wat te wensen over liet, en sommige plekken erg rommelig zoals de vuilnis bij de auto parkeerplek.

Reiler Weier 2

L-9768 , Clervaux, Luxemburg

Locatie host

Onze familiecamping ligt in de natuurlijke vallei van Reiler,
2 km van de stad Clervaux, het hart van de Luxemburgse Ardennen

KOM EN GENIET!
Geniet van veel activiteiten op onze camping

Lees verder

Camper- en kampeerplaatsen op familie-camping - 2 visvijvers - Clervaux - centrum Reuler 1km

12 jul t/m 31 aug

1 mrt t/m 11 jul