We zijn het eens met alle reviews. Verder zijn er mooie fietsroutes. We hebben per ongeluk verkeerde foto’s geüpload. Die van de sanizuil en de jetons horen bij Rodemack.
Mooie CP helemaal gratis, water, electriciteit en lozen. We hebben er heerlijk rustig geslapen. Mensen laten we zuinig zijn op zulke fijne plekken, en de boel netjes achter laten.
Prima camperplaats met alle benodigde voorzieningen. Uitstekende supermarkt vlakbij. Zwembad en speeltuin naast de deur. Redange is leuk om even rond te kijken. Camperplaats is drukbezocht, eind van de avond stonden er al met al bijna 20 campers.
Rue de la Piscine 24
8508, Redange, Luxemburg49° 46' 9" N