Gewoon een parkeerplaats, voor een nacht niet 🚍 en dat voor gratis
locatie aan het strand van Melliha - geen schaduw
Triq Il-Marfa
Mellieħa, Malta€ 0,00 • 1 jan. t/m 30 dec.
N/A
KortingskaartenGewoon een parkeerplaats, voor een nacht niet 🚍 en dat voor gratis
We kwamen aan om 30 of zo oude caravans en campers te vinden die min of meer permanent hier zijn geplaatst, meestal hier voor gebruik door de lokale bevolking in het weekend. Mooi uitzicht, maar volle zon en niets anders dan een toilet in de buurt. Ik zou niet van plan zijn om hier te stoppen tenzij het in de winter is en de lokale overheid een aantal van hen verplaatst.
lees meerde uitzichten zijn geweldig! als een parkeerplaats is het geweldig. je bent dichtbij de zee en er zijn openbare toiletten in de buurt. maar in de zomer op de weekenden is het erg druk (overvol)
Campinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
Toilet
Gewoon een parkeerplaats, voor een nacht niet 🚍 en dat voor gratis
Triq Il-Marfa
Mellieħa, Malta35° 58' 26" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 30 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan