camping naast het strand - een paar minuten lopen naar het centrum van de stad -
El Ouatia, Marokko
MAD 7,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCAMPING direct aan zee. Geen bomen, geen schaduw. Sanitaire voorzieningen zijn goed. Niet ver van het centrum zijn winkels en restaurants beschikbaar. WIFI is ook ok. Ingang. Strand net achter de muur.
Momentopname. Lauwe douches en maar 160 volt op de stopcontacten.
Aangekomen om ongeveer 17: 00 uur. vriendelijke jongen bij de receptie. De volgende dag heeft een camper bij mij thuis een elektrisch probleem opgelost. Daarbij om 15.00 uur betalen en vertrekken gewenst. Prijs was 60 MDH. Gaf honderd, in plaats van de jongen met het wisselgeld, kwam de baas en riep onmiddellijk naar me. Ik begreep zoveel dat ik geen wisselgeld meer krijg, want het is nu 15.00 uur. Ik hou niet van schreeuwen, zelfs niet vanwege 40 MDH. Omdat ik ook luid was, spuugde deze baas tegen me. Ik was niet echt in de 40 MDH, maar het (vroege) geluid maakt de muziek.
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
Vuilnisbak
Momentopname. Lauwe douches en maar 160 volt op de stopcontacten.
lees meerEl Ouatia, Marokko
28° 29' 39" N
11° 20' 10" W
-11.33603
MAD 7,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenLozen cassettetoilet