Parking Koutoubia

• Stroom

• Vuilnisbak

Brigitte22

mei 2025

Parking midden in het centrum van Marrakesh. Hebben hier een paar nachten gestaan. Tot 13 uur is er op het achterste gedeelte ruimte om je camper te parkeren. Daarna moet je geluk hebben. Mogelijkheid voor stroom en zelfs toilet lozen.

Prima plek om Marrakesh te bezoeken. Het is slechts een parkeerplaats maar bewaakt en rustig op de oproep tot gebed vanuit de moskee na 😊. Extra punt voor de lokatie. Prijs 150 dirham (+ 40 dirham voor elektra bleek de laatste dag).

Moby-17

feb 2025

We waren hier op een zaterdag, misschien was dat de reden dat er geen enkele camper stond en wij er niet toegelaten werden. Het hele parkeerterrein stond vol met personenauto’s. En er stonden een 10-tal auto’s te wachten voor de poort. Het lijkt erop dat deze plek niet geschikt is om als camperplek te worden bestempeld. Volgende keer besparen wij onze moeite. Doorgereden naar de andere camperplaats vlakbij, ook op loopafstand van het centrum.

-, Marrakesh, Marokko

31° 37' 31" N 7° 59' 41" W

31.62531 -7.99462

Sitecode: 20835

overnachtingsplaats achter een slagboom - afgeschermd en rustig - in cyberpark is gratis wifi

MAD 150,00

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!