Goed bewaakt maar verder niets bezienswaardigs behalve afval.
parkeerplaats onder de bomen - afspraak maken bij de politiepost voor overnachten - strand 200m - centrum 500m
Kariat Arekmane, Marokko
MAD 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenGoed bewaakt maar verder niets bezienswaardigs behalve afval.
Een grote, vlakke, verharde parkeerplaats net over de weg van het zandstrand. Het gebied ziet er een beetje verlaten uit met lege vakantiehuizen, gesloten bars / restaurants. Er is een restaurant op de rotonde dat open is. Er is een park aangrenzend met toiletten (gesloten in april), picknickplaatsen etc. Geen faciliteiten behalve afvalbakken. Niet overnachten maar erg stil zijn.
lees meerVeel parkeergelegenheid verderop langs de weg aan strand. Je staat 100m van zee. Hokje douche/toil. gesloten, waarschijnlijk open in de zomer. Evenals de camping wat verderop, einde strandweg. Rustige plaats, geen last van blaffende honden. De 2e dag kwam in namiddag een militair onze paspoorten controleren, we mochten blijven staan.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
Toilet
Goed bewaakt maar verder niets bezienswaardigs behalve afval.
lees meerKariat Arekmane, Marokko
35° 6' 47" N
2° 43' 9" W
-2.71917
MAD 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan