prachtige camperplaats , douches en toiletten zeer netjes en schoon, mooie omgeving om te fietsen, goede uitlaat voor de hond , vriendelijk ontvangst wij hebben hier heerlijk gestaan en komen graag eens terug
Wat een heerlijke rustige plek, eigenaar is zeer behulpzaam en vriendelijk. Sanitair gebouw zeer schoon en netjes! alle voorzieningen binnen handbereik in één woord fantastisch. Een camping om te onthouden.
Een top camping ! Een dikke tien ! Groetjes van Jos en Renate uit Borne
Een top camping ! Een dikke tien ! Groetjes van Jos en Renate uit Borne
Kamplaan 1
9462 TS, Gasselte, Nederland52° 58' 26" N
info@sparrenhof.com
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons