Natuurkampeerterrein Lheederzand

• Stroom

• Douche

prachtige plek. Er is geen stroom, de telefoon van de boswachter werkt niet en er wordt geen sticker geprint. terug in de tijd, heerlijk

Poegejager

sep 2023

Als vanouds een geweldig terrein met rust en ruimte,eenvoudig maar goed weekend sanitair. Jammer dat het reserveringssysteem zowel op de app als bij het paneel op de camping zo beroerd functioneerd, gelukkig heel behulpzame boswachters om te helpen de problemen op te lossen.

Riefteckels

jul 2023

Geweldige camping als je van rust en ruimte houdt. De plekken zijn riant en als je wilt kun je in de schaduw staan. Het sanitair is basic maar helemaal prima, lekkere harde (hete) straal onder de douche en toiletten zijn schoon. vorige maand was ik hier een lang weekend en ik werd begeleid door onwijs veel muggen 🦟 Volgende week ga ik weer 5 dagen.

Achter Het Zaand 2A

7991 NG, Lhee, Nederland

Locatie van Staatsbosbeheer - Logeren bij de boswachter – kampeerplaatsen op natuurkampeerterrein - natuurkampeerkaart verplicht [op locatie of via internet te bestellen] - pinbetaling - zie website voor actuele tarieven en reserveren - langer verblijf in overleg met de beheerder - klein bijzettentje gratis - centrum 5km

30 mrt t/m 27 okt