Unieke locatie voor de vissende camperaar - verschillende visvijvers - centrum 6km
Koekangerweg 9A
7961 LZ, Ruinerwold, Nederland€ 19,70 • 1 apr. t/m 30 sep.
KortingskaartenCamping rondom een veldje, pal in de zon. Voor vissers ideale plek met de vele visvijvers. Voorzieningen goed en een prachtige fietsomgeving.
Super leuke camping, lieve mensen we zijn zelfs langer gebleven. Sanitair mooi en schoon, plekken top. De visvijvers om de hoek, leuke kantine, dus in 1 woord geweldig. Hier gaan we zeker meer komen
Geweldige ervaring op deze plek. Geen zin in koken even naar de kantine lopen voor de kleine hap. Mooi terras aan het water. Prachtige wandelroutes Direct vanaf de camping evenals fietsroutes. Een unieke locaties midden in de natuur, gelegen naast de visvijvers (7 vijvers) BigGame vijver met steur vanaf 1.60m en karpers tot bijna 60 pond. Heel gastvrij ontvangen door de eigenaars en het sanitair is super schoon. Wij komen hier zeker terug.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Stroom (6A)
Vuilnisbak
lees meerKoekangerweg 9A
7961 LZ, Ruinerwold, Nederland52° 43' 21" N
info@dewoldstek.nl
€ 19,70 • 1 apr. t/m 30 sep.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet