zeer mooie en zonnige cp. mooi uitzicht. sanitair ouder maar zeer netjes en schoon. je loopt zo het gezellige dorp met leuke winkeltjes en restaurants in.
Prachtig gelegen natuurcamping met ruime, bijzonder mooi gesitueerde camperplaatsen. Vriendelijk ontvangst en ontspannen sfeer. Uitstekende faciliteiten in combinatie met een veelheid aan omgeving voorzieningen maken een kort verblijf of een langere vakantie voor ons perfect. Wij komen terug.
Fijn stukje grond, heerlijk rustig. Sanitair gemengd was tikje prettiger dan de niet gemengde kant. Vriendelijke eigenaar. Wij komen waarschijnlijk nog een keer terug.
Beilerstraat 13A
9431 GA, Westerbork, Nederland52° 51' 5" N
info@landgoedborkerheide.nl
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons