Camping bij de boer en zorgboerderij - uitzicht over het land - centrum 2km
Grondselweg 9
9418 TP, Wijster, Nederland€ 18,60 • 25 mrt. t/m 17 okt.
SVR - Stichting Vrije Recreatie
KortingskaartenMooie locatie met zeer verzorgde faciliteiten. Vriendelijke ontvangst met eitjes van eigen leg ;-). Mooie uitvalsbasis voor fietstochten door de omgeving, o.a. Dwingelerveld
Fijne boerderij camping. We hebben hier met de paasdagen gestaan. Goed verzorgd sanitair. Aardige eigenaren wij kregen ook bij aankomst eitjes (Pasen ) hartstikke leuk! Met de fiets 3km naar Dwingelderveld en de andere kant op naar de "Vam berg" ook leuk! aanrader!
Heel erg bedankt voor deze leuke recensie
Fijne ek, rustig, vrij uitzicht. alles tot in de details verzorgd. Aanbevolen. Oktober 2020
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
Vuilnisbak
Heel erg bedankt voor deze leuke recensie
Grondselweg 9
9418 TP, Wijster, Nederland52° 48' 9" N
camping@zorg-en-vrij.nl
€ 18,60 • 25 mrt. t/m 17 okt.
SVR - Stichting Vrije Recreatie
KortingskaartenLozen cassettetoilet