locatie bij de jachthaven - aanmelden bij de havenmeester - havenkantoor open van 09.00-10.30u en 16.30-17.30u - 3 plaatsen buiten het hek voor laatkomers - strand en openbaar vervoer dichtbij - centrum 1km
Sluiskade 11
1353 BT, Almere, Nederland€ 15,40 • 1 mrt. t/m 1 okt.
N/A
KortingskaartenLeuke plek in de haven. Wat me verbaast dat de plek wordt beschreven met een maximum van 7m. We stonden daar zonder problemen met ons voertuig van 10 meter
Nog steeds een prima cp met mooi uitzicht op de plezier jachthaven. Plaatsen zijn inderdaad niet waterpas. Aan elektra waren wij per dag 50 eurocent kwijt. Vanuit deze cp kun je met de bus heel gemakkelijk naar Amsterdam. Het kleine centrum van Almere Haven is heel gezellig, niet groot, maar haast alles verkrijgbaar.
lees meerMooie en zeer nette CP VRIENDELIJKE Ontvangst behulpzaam bij vragen en storing Douche en toiletten schoon en goed warm water wij waren hier van 12juli tot 17 juli tip neem 50cent munten mee voor electrameter CP is dicht bij centrum 500m en strand ook .uitzicht op de haven
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Sluiskade 11
1353 BT, Almere, Nederland52° 19' 58" N
havenmeester@wsvalmerehaven.nl
€ 15,40 • 1 mrt. t/m 1 okt.
N/A
KortingskaartenWasmachine