Camperplaatsen en kampeerplaatsen op Terrein Nederlandse Caravanclub - minimaal 5 dagen voor aankomst boeken via de website voor maximaal 5 nachten per jaar - alleen toegankelijk voor campers tot <3500kg - CCI/FICC-card - Elburg en Kampen 11km - centrum Dronten 11km
Stobbenweg 17
8251 PX, Dronten, Nederland€ 23,90 • 1 apr. t/m 1 nov.
NKC - NKC/CCI Card
Kortingskaartenprima plek met leuke ontvangst super rustig. we zijn naast nkc lid al velen jaren ook ncc lid dus dit voelt voor ons als thuiskomen. de camper stortplaats ligt wat onhandig voor een camper maar voor de rest helemaal prima
prachtige plek ..heerlijk rustig totdat het feest lost barst op nabij gelegen groepsaccomodatie ..heel de nacht door ...ondanks vermeldt gèèn supermarkt in de buurt !!
Prachtig gelegen camping. Mooie en ruime plaatsen. Wat een rust zo midden in het Stobbenbos. Het sanitair was eenvoudig maar brandschoon. Wel wat afgelegen. Elburg en Kampen zijn goed per fiets te bereiken.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Stobbenweg 17
8251 PX, Dronten, Nederland52° 30' 17" N
dronten@caravanclub.nl
€ 23,90 • 1 apr. t/m 1 nov.
NKC - NKC/CCI Card
KortingskaartenWasmachine