Parking Haven Urk

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Dethleffs-J&L

okt 2025

Echt een SUPER mooie cp met alles erop en eraan. Prachtig sanitair waar menig camping jaloers op zou zijn. Wij zijn hier al vele malen geweest, maar dit was de laatste keer. De jeugd misdraagt zich mateloos! Auto’s en scooters scheuren met een noodgang langs en racen over het haventerrein. Staan midden in de nacht achter je camper te schreeuwen zo hard als ze kunnen. Echt jammer dit, wij kwamen hier graag! J&L

bertus62

sep 2025

Camperplaats in de haven van Urk, bijna in het oude centrum van Urk. Sanitair een 10+, plaatsen zijn naar mijn mening iets te smal. Registreren en betalen via een QR code. Dit werkt goed. in het algemeen een prima plek om te vertoeven.

lahnskipper

aug 2025

De locatie is eigenlijk niet zo slecht, ware het niet dat er constant auto's en brommers langskomen. Ik snap niet waarom er niets aan gedaan wordt. Het is angstaanjagend hoe mensen hier te hard rijden in een 30 km/u-zone. Ze racen tegen elkaar, zelfs op zondagmiddag. Ze rijden niet alleen hard, ze laten ook zien wie de meeste lawaai maakt. Inclusief opzettelijk veroorzaakte misfires.

Burgemeester J. Schipperkade

8321 EJ, Urk, Nederland

plaatsen bij de haven - sani en code voor sanitair [staat op bon] bij de havenmeester [150m-niet op zondag] - centrum 500m