een perfecte camperplaats , echt een aanrader Mvrgr Chris
Camperplaatsen aan water - start van de Camperelfstedentocht [zie website] - betaling via de 'check-in' knop op de app van campercontact [camperpay] of cash - reserveren niet mogelijk - schuifpoort open van 08-22u, indien later contact met de beheerder - bootverhuur - bushalte - kortingssleutel voor in de stad bij 40 bedrijven - elke dag gratis 4 broodjes bij de Jumbo Zuiderburen op loopafstand - centrum 4,5km
De Zwemmer 3
8939 CA, Leeuwarden, Nederland€ 12,30 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaarteneen perfecte camperplaats , echt een aanrader Mvrgr Chris
Schoolvoorbeeld van een prima plek voor een kort stadsbezoek. Niet meer voorzieningen dan noodzakelijk en een zeer vriendelijke prijs. Per app betalen zonder stroom lukte niet, ik zal wel iets verkeerd gedaan hebben. Dus maar contant betaald via de enveloppe. Geen probleem.
prima plek, goede WiFi, centrum goed te bereiken. Een plek waar wij zeker terug komen. Als je zonder stroom wilt staan dan moet je dat via de App doen
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Vuilnisbak
een perfecte camperplaats , echt een aanrader Mvrgr Chris
8939 CA, Leeuwarden, Nederland53° 11' 4" N
info@camperplaatsleeuwarden.nl
€ 12,30 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater