Camping Den Hoogen Berg

echt een gastvrij ontvangst, alles prima voor elkaar. Ik kreeg eenn kopje koffie, en mocht eventueel de volgende dag langer blijven staan want het seizoen was bijna op het eind. Sanitair is schoon, mooie douches, kortom, dit is een mooie plek om te onthouden. In de bistro vlakbij kun je prima eten, met een mooi uitzicht. Mooie omgeving. DANK!

janien@Adria

sep 2025

We hebben hier 2 nachten gestaan op de camping. Fijne camping heel goede voorzieningen, met huiskamer gevoel met tv, tafelvoetbalspel, darten en nog meer. Hele leuke fietsroutes in de omgeving.

A.J.-Heikens

jul 2025

Sunti on tour We hebben hier 5 nachten op deze keurig verzorgde, nette Camping gestaan met de Camper. Hele mooie fietsomgeving, doordat de Camping mooi centraal ligt tussen de rivieren. Sanitair en kampeerplaatsen, tip top in orde. Dennis en Esther zorgen voor een aangenaam verblijf, en organiseren op de Camping leuke activiteiten, zoals een Barbeque, en vanmorgen een Blaaskapel. De Camping is voor volwassenen uitermate geschikt,aanrader!!

Molenstraat 14

6657 BW, Boven-Leeuwen, Nederland

Kampeerplaatsen op camping - gelegen op rand van dorp tussen de rivieren - centrum Boven-Leeuwen 800m

1 apr t/m 31 okt

ACSI - Campingcard