Complimenten voor deze fijne camping. Schoon en netjes en erg gastvrij. Marc en Christa zijn toppers. wij hebben genoten op deze camping en in Land van Maas en Waal.
Sterk aanbevolen. Een uitstekende camping, van alle gemakken voorzien. Heel mooi.... Alles heel schoon en zorgvuldig. Mark en Christa zijn uitstekende gastheren. Een echt PARADIJS.
Nette rustige camping met o.a. doorgangsveld op gras geschikt voor niet te grote campers. Geen loosplek voor grijswater, wel chemisch toilet. Goed, fraai en brandschoon sanitair. Tevens terras met bescheiden horecavoorziening. Goed restaurant op de dijk.
Molenstraat 14
6657 BW, Boven-Leeuwen, Nederland51° 52' 55" N