Locatie in landschap met grasweide, bos, kleine vennetjes en poelen - Amersfoort, Leusden, Scherpenzeel en Barneveld - centrum 1.5km
Ringlaan 14
3794 MV, De Glind, Nederland€ 15,00 • 15 mrt. t/m 31 okt.
KortingskaartenMooie camperplaats met mogelijkheid tot een prachtige wandeling vanaf de CP langs het pannekoekenhuis in de Glind. Jammer dat de Glinstertuin met eco planten gesloten was in tegenstelling tot wat de website aangaf!
Diverse wandelingen gemaakt en gefietst. Genoten van de herfstkleuren. Heerlijk rustige camperplaats. Overdag vogelgeluiden en ‘s nachts de uilen.
We hebben een heerlijk weekendje op deze cp gehad. Goed geslapen. Niks geen stank van koeien ed zoals sommige mensen zeggen. Vriendelijke en gezellige eigenaars. Alles wat er nodig hebben is er. Douche en toilet hebben we zelf in de camper. Zeer mooie omgeving om te fietsen. Je kunt er melk en eitjes kopen.
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Vuilnisbak
Water
lees meerRinglaan 14
3794 MV, De Glind, Nederland52° 6' 37" N
info@bij-frans.nl
€ 15,00 • 15 mrt. t/m 31 okt.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater