Locatie in landschap met grasweide, bos, kleine vennetjes en poelen - Amersfoort, Leusden, Scherpenzeel en Barneveld - centrum 1.5km
Ringlaan 14
3794 MV, De Glind, Nederland€ 15,00 • 1 mrt. t/m 31 okt.
KortingskaartenMooie nieuwe camperplaats met prima basisvoorzieningen en veel fiets- en wandel mogelijkheden. Vriendelijke eigenaars.
Een leuke camperplaats met vriendelijke eigenaren. Enkele beschaduwde plaatsen, het gros in de zon. Wij hebben onze camper naar voren verplaatst omdat (windrichting?) achterin toch wat veel boerderij-lucht aanwezig was.
24-07-2022 Een weekend gestaan. Een mooie camperplaats vriendelijke eigenaren in een prachtige omgeving. We hebben genoten en komen zeker terug.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Vuilnisbak
Water
Ringlaan 14
3794 MV, De Glind, Nederland52° 6' 37" N
info@bij-frans.nl
€ 15,00 • 1 mrt. t/m 31 okt.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater