SVR camping - recreatieruimte - bezoek Mallumse Molen en het naastgelegen Muldershuis - centrum 2km
't Brendeke 6
7152 BT, Eibergen, Nederland€ 20,00 • 1 apr. t/m 1 nov.
SVR - Stichting Vrije Recreatie, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenFijne mini camping met 20 plaatsen. Heerlijke rustige ligging, maar toch dichtbij het dorp. Keurig en net toiletgebouw. Aanrader!
We hebben hier vier nachten met onze camper gestaan. Leuk veldje, prima sanitair en op loopafstand van Eibergen met verrassend veel voorzieningen en winkels. Goed startpunt voor mooie fietsroutes in een afwisselend landschap zonder veel verkeer.
Een paar fijne dagen gehad op deze minicamping. Veel mooie fietsroutes (langs de Berkel en naar de molen) en een leuk dorp Eibergen.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
't Brendeke 6
7152 BT, Eibergen, Nederland52° 5' 25" N
info@campingdebombam.nl
€ 20,00 • 1 apr. t/m 1 nov.
SVR - Stichting Vrije Recreatie, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine