Camperplaats De Voortse Akker

6 dagen geleden

Prima kamperen

Ha&He

okt 2025

Fijne plek voor enkele (3) rustige dagen met fietsen in de mooie omgeving. Stroom vinden we fijn om te hebben voor thee en koffie zetten, wel aan de prijs voor 5€ per dag, zeker als je niet de hele dag ‘thuis’ bent. Ook is het jammer dat er geen stroomplekken in de ‘zonkant’ zijn. We waren hier tweede helft september.

Opa_pils…

sep 2025

Wat kan een mens nog voor superlatieven aandragen als deze camperplek alleen maar 4 en 5 sterren heeft? Alles is ook al gezegd. Geen 1, 2 of 3 sterren! Ik ben blij dat ik hier mijn nieuwe THUIS heb gevonden.G-H en H-J...Dank en tot volgend jaar. 1 klein puntje dan...voor CamperContact dan...ik kan geen 10 sterren geven😁

Harderwijkerweg 224

3852 AK, Ermelo, Nederland

Camperplaats gelegen bij Ermelo en Harderwijk [N303] - aankomst en vertrek tussen 7.00-23.00 uur - zie op de website de actuele beschikbaarheid - plaatsen met en zonder stroom - Hanzestadje Harderwijk - geen honden en katten - overdekt laadpunt voor de fietsen - centrum 2km

27 feb t/m 28 sep