4,73van 5
  • oktober 2023

Zo hoort een camperplaats te zijn! uitstekende voorzieningen, zeer rustig gelegen, grote plaatsen en een prachtig afwisselende omgeving. Hanzestadje Harderwijk fiets je binnen 5 minuten in, de andere kant de Veluwse bossen en heide. SUPER

• september 2023

Een camperplaats zoals een camperplaats hoort te zijn. Vrijheid, betaalbaar, informatie aanwezig, vriendelijke mensen, rust, ruime openingstijden…. Wij komen zeker terug.

Reactie van beheerder

Goedemorgen RonaldTunDuik, wat een mooie samenvatting van jullie! In enkele woorden hebben jullie de kenmerken van onze camperplaats genoemd; de spijker op z'n kop! Fijn dat jullie het zo fijn hebben gehad bij ons!

Reactie van beheerder

Goedemorgen Asi, dank voor je mooie woorden en tot ziens bij ons!

Bekijk alle 160 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,73van 5
  • oktober 2023

Reactie van beheerder

Goedemorgen Asi, dank voor je mooie woorden en tot ziens bij ons!

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Camperplaats De Voortse Akker