Zo hoort een camperplaats te zijn! uitstekende voorzieningen, zeer rustig gelegen, grote plaatsen en een prachtig afwisselende omgeving. Hanzestadje Harderwijk fiets je binnen 5 minuten in, de andere kant de Veluwse bossen en heide. SUPER
Een camperplaats zoals een camperplaats hoort te zijn. Vrijheid, betaalbaar, informatie aanwezig, vriendelijke mensen, rust, ruime openingstijden…. Wij komen zeker terug.
Goedemorgen RonaldTunDuik, wat een mooie samenvatting van jullie! In enkele woorden hebben jullie de kenmerken van onze camperplaats genoemd; de spijker op z'n kop! Fijn dat jullie het zo fijn hebben gehad bij ons!
hier vind je de ware identiteit van een camperplaats. we zijn immers zelfvoorzienend? er is één toilet en die is keurig schoon. je kunt lozen en water tappen. en op deze warme dag komt de eigenaresse ons zelfs een ijsje brengen. hoe lief is dat. waar heb je dat persoonlijke contact op een camperplaats? een fijne plek
lees meerGoedemorgen Asi, dank voor je mooie woorden en tot ziens bij ons!
lees meerGoedemorgen Asi, dank voor je mooie woorden en tot ziens bij ons!
Harderwijkerweg 224
3852 AK, Ermelo, Nederland52° 19' 30" N
info@voortseakker.nl
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons