De Haeghehorst, Ardoer camping

Mooie camping met vrij nieuwe camperplekken. Stukje gras met picknicktafel naast je camper.Vlakke ondergrond maar waarschijnlijk in de zomer op een drukke plaats tegenover het zwembad en speeltoestellen voor de kinderen. Sanitair is voor wat we hebben kunnen zien( gebouw 1 rest was vanwege winterperiode dicht) zeer schoon en erg mooi. Heerlijke warme douche die op tijd werkt maar 6 minuten is prima om te douchen. We komen zeker nog eens terug

Pierre1958

aug 2024

prima plek, dichtbij de snelweg maar daar hoor je niets van. 10 minutjes fietsen en je staat hartje Harderwijk of aan het Wolderwijd.

We kunnen de vorige recensies alleen maar bevestigen. vriendelijke ontvangst, net en goed onderhouden terrein, proper sanitair (met babybadjes, kinderdouches/toilet). klein, maar warm binnenzwembad; fietsverhuur; wasserette (niet goedkoop €6,5) en droogkast. leuke speeltuintjes verspreid over de camping. eetgelegenheden vlakbij, bushalte dichtbij. goeie uitvalsbasis om te wandelen en fietsen. Kortom een aanrader voor gezinnen met kleine kinderen.

Fazantlaan 4

3852 AM, Ermelo, Nederland

locatie op camping in de Veluwse bossen - ruime comfortplaatsen [90-140m2] - centrum 2km

ACSI - Campingcard