Minicamping Smids

• Stroom

unimog1750l

aug 2025

Wij hebben 4 dagen genoten op deze gemoedelijke camping. Gastvrije eigenaren op een mooie lokatie in de buurt van heel veel fietsmogelijkheden. Zwemgelegenheid dichtbij en vissen vanaf de camping:

verouderd sanitair? hoezo? het is heel schoon en netjes, en niet afgeleefd " zoek maar een plekje, ik kom straks wel even langs voor de data etc" . ontzettende aardige boer en vrouw. zeer ruime plekken, zeer mooie locatie en uitzicht. voor wie wil vissen, wetering loopt langs de camping. perfecte uitvalsbasis voor fietstoertochten. aanrader!

SonjaEnHans

jun 2025

Prima en rustige mini camping. Sanitair wel verouderd inderdaad, maar schoon. Veel keuze om plekje te zoeken. Fietsknooppunten route ligt langs de camping. Wij zijn via Rheden naar Nationaal Park Veluwezoom gefietst met o.a. Posbank. (wel met ebike) Heel leuk en niet te ver. Ook zijn we andere dag naar Doesburg gefietst én lekker gegeten. Kortom camping is best wel ok voor paar nachtjes.

Landaalsestraat 21

6921 PE, Giesbeek, Nederland