Jachthaven 't Eiland

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

ReizenPit

sep 2025

wij hebben hier in september 2025 gestaan. we hebben genoten van het mooie uitzicht, we stonden ook gelijk aan het water. de toiletten en douches waren minimaal voor het aantal campers en konden schoner naar mijn mening. we komen zeker nog eens terug.

Kempermanhenry

aug 2025

prachtige plek waar ik graag kom. wat mij wel opvalt is dat op veel plekken aan het water veel struikgewas staat dat het uitzicht op het water belemmert. dat is wel heel jammer. het zou misschien wat korter geknipt kunnen worden ?

Frenkels1969

jul 2025

Nu voor de derde keer hier. Toiletten en douche weer mooi schoon en voorzien van toiletpapier. Mooie plek voor een goede prijs. Vindt het jammer te lezen in sommige reviews aangeven dat er te weinig toiletten zouden zijn. Wees aub realistisch het is geen camping. Wees blij dat ze er zijn, ik kom duurdere plekken tegen waar helemaal geen toiletten en douches van dit caliber zijn. Maar ja daar in tegen moeten we wel wat te klagen houden.

De Muggenwaard 16

6988 BX, Lathum, Nederland

locatie aan recreatiegebied Rhederlaag - plekken zijn aangegeven - all-in tarief - inchecken en betaling via de 'check-in' knop op de app van campercontact [ter plaatse] - reserveren niet mogelijk - LET OP: strenge controle op duur van verblijf - centrum 1km