Het park Marveld is prima met veel mogelijkheden voor elk wat wils. Wij stonden met de camper op de camping. Op een kale zanderige plek. Veel ( oud) eikenblad langs de struiken. Kuilen op het terrein. Toiletgebouw was wel prima
Voor de 5de keer met de kinderen op Marveld. Nieuwe zwembaden en wildwaterbaan zijn echt top. Alles is prima verzorgt. Tot 2 keer toe echter te maken met een nors niet meedenkende receptioniste. Niks kon, alles teveel. Jammer dat een dergelijke persoon zo n belangrijke functie heeft. Verpest toch de absolute top indruk. Training klantvriendelijkheid zou hier echt op zijn plaats zijn. We blijven echter komen naar deze mooie locatie!
lees meerGrote, kindgerichte, goed onderhouden camping in het groen. Parkeervakken niet ruim, niet vlak. Privé sanitair zeer goed, overig sanitair goed. WiFi goed. Restaurant, snackbar, supermarkt, zwembad. Oude binnenstad op 2 km. Hond uit buiten camping langs een beek.
Elshofweg 6
7141 DH, Groenlo, Nederland52° 2' 6" N
info@marveld.nl
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons