Camping Groot Antink

Geclaimd door eigenaar

oaveral_thuus

2 weken geleden

Zeer vriendelijke eigenaar. Mooie zeer ruime gravel-verharde camperplaatsen, ook voor grote campers. Fijn wegkijken in het groen. Schoon en ruim sanitair. Douchewater (hoeveelheid en warmte) naar believen instelbaar. Gratis douchen. Mooie boerderijwinkel met prachtige veelal eigengemaakte producten. 2 kilometer vanaf het knusse Groenlo. Tot de volgende keer!

Bernie15

nov 2025

Heerlijke plek, op loopafstand van Groenlo. Aardige eigenaar en mooi schoon sanitair blok en heet water om af te wassen. Komen zeker nog een keertje terug.

trudi&lilly

nov 2025

Een echte aanrader. Een heerlijke, rustige en ruime camping. Het sanitair was schoon. De eigenaar is erg vriendelijk, vrolijk en behulpzaam. We voelden ons er erg op ons gemak. De prijs voor een camper, twee personen, toeristenbelasting en elektriciteit was € 19,90. ...

Vredenseweg 106

7141 MB, Groenlo, Nederland

Kampeerplaatsen op boerderijcamping - niet geschikt voor kinderen - streekproducten en zelf fruit plukken - centrum Groenlo 2km

ACSI - Campingcard