Camping Jena

Achterhoeker

aug 2025

Fijne ruime groene camping. Ontspannen sfeer door nieuwe eigenaren. Sanitair prima in orde. Licht festival-achtig randprogramma toen wij er stonden in het hoogseizoen. Ouderwets kindvriendelijk zonder grote attracties. Ook in het hoogseizoen voldoende toeristische plaatsen. (totaal 150) Verder nog wat logeerhuisjes en een pipowagen.

Morgenrood

aug 2024

rust ruimte en gezelligheid Een nieuwe beheerder die er plezier in heeft. Hij komt uit de evenementen branche, en dat is te merken. Hij heeft zelf ook gekampeerd dat is altijd een pluspunt.

RenéD

aug 2023

supermooie ruime camping! Sinds dit jaar zijn er nieuwe enthousiaste eigenaren. We werden heel vriendelijk ontvangen. Donderdag koken ze zelf (aanrader! maar schrijf op tijd in, want het is snel vol). in het weekend food-trucks op het terrein. Wij hebben gekozen voor het grote veld, ivm de kinderen, maar voor mensen die wat meer privacy willen, zijn er ook mooie beschutte plekken in het groen.

Rozegaarderweg

6999 DW, Hummelo, Nederland

Kampeerplaatsen op camping - open veld maar ook beschutte plekken - in voorjaar arrangementen - wifi beperkt bij receptie - centrum 2km

7 apr t/m 30 jun

1 jul t/m 30 aug