Natuurkampeerterrein De Vrolijk

• Douche

gjdezzo

jun 2025

Prima camping, zeer rustig, vriendelijke ontvangst. We konden mbv een plattegrond zelf een plek kiezen. De bosplekken hebben veel schaduw, op de veldjes is meer zon. Sanitair is prima, douchen moet wel met 50 cent muntjes.

Wiel-Slu

jul 2024

Mooie en rustige camping aan een klein meertje. Ruime plaatsen. Zon en schaduw mogelijk. Sanitair is prima. We betaalden voor 2 nachten, 4 personen, camper en kleine tent incl elektriciteit, excl douchen (50 eurocent) 84 euro. Dus wel heel erg stevig aan de prijs.

Camping is mooi. Grote, ruime plekken. Maar niet hondvriendelijk. Bij aan komst werd direct duidelijk gemaakt dat de hond niet in de plas mag zwemmen. Zelfs de poten mogen er niet in. Geen vriendelijke ontvangst voor mij en mijn honden. Ik kon ook vertrekken werd er gezegd. Op mijn tip om op de website te vermelden dat de honden niet in de plas mogen werd niet gereageerd.

Wittendijk 4

7216 PL, Kring van Dorth, Nederland

kampeerplaatsen op natuurkampeerterrein van de Groene Koepel - natuurkampeerkaart verplicht [verkrijgbaar op de locatie] - gelegen in het bos of een open grasveld - centrum 4km

1 apr t/m 31 okt