5van 5
  • september 2023

Een prachtige camping op een heel mooi plek,midden in een natuurgebied. Wc en douches zagen er ook goed uit en schoon.Helaars moesten wij door ziekte onze vakantie afbreken.Ons dank gaat nog uit naar de eigenaars voor het brengen naar huisarts en oppassen op onze hond. Wij komen hier zeker terug.

• juni 2023

prachtige camping midden in de natuur. mooi en schoon sanitair. verlichting en zit mogelijkheden binnen en buiten. zeer vriendelijke eigenaars.

• juni 2023

mooie, rustige camping, mdden in de natuur, je wordt wakker met de vogels. Behulpzame en vriendelijke eigenaar. Sanitair ok, gevulde frigo.... Niet echt voor kinderen.

Bekijk alle 4 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
5van 5
  • september 2023