SVR Minicamping Molenallee

• Stroom

• Douche

We hebben genoten, van de ruime plekken, de zeer schone badkamers, het leuke terras en de mooie ingerichte recreatieruimte ruimte met houtkachel. Voorzien van allegemakken. Een zelfbediening bar met gebakjes, koffie en thee, eigengemaakte soep, ballen gehakt, ijsjes. Vriendelijke eigenaresse. Een heerlijke plek , een echte aanrader. Wij komen zeker terug

Caravan@2131

sep 2025

Geweldige camping, alles wat je nodig hebt is er en ook nog goed schoon, en meer.. lekker bakkie koffie of soep of een bal gehakt een vers gebakje.. Fijne plek voor je caravan en je auto mag ernaast. Ook de hond is welkom. Zeer gezellig aangekleed met leuke snuisterijen. Even wat anders, je voelt je gelijk thuis, en toch even eruit. In de omgeving ook veel te doen, prachtige natuur, kortom de camping waar wij graag terug komen!

MinuqueV

sep 2025

ook wij vonden de camping rommelig en de staan plaatsen erg dicht op elkaar waardoor het gehorig was en er weinig privacy voor ons. Wandelen vanaf de camping met de hond vonden wij tegenvallen vanwege drukte langs de weg. voor erg veel prullaria overal we werden om 7.30 uur ! gewekt door een man met een bosmaaier om de greppel kant te maaien. voor ons geen tweede keer hier

Molenallee 28

7371 EA, Loenen, Nederland

Kampeerplaatsen op Mini Camping - buitenplaats Kasteel ter Horstweg- klompenpad van Loenen - Maarten van Rossum wandelpad - fietsknooppunt route 50m - centum Loenen 2km

4 sep t/m 13 okt

8 jul t/m 3 sep

14 okt t/m 31 okt

Toon alle tijden en prijzen

ACSI - Campingcard