Natuurkampeerterrein Zegenoord

• WiFi

• Speelgelegenheid

FrankSjakkelien

okt 2025

Wat een feest. Teintig jaar geleden hier geweest met onze puberende dochters. Gern stroom, petroleumlampen voor de verlichting en “tot overmaat van ramp” KOUD water om te douchen. we hebben het er thuis nog steeds over. Nu anno 2025: warm water, een zonnepaneel om telefoon of iPad op te laden maar nog steeds petroleumlampen, prachtige natuur, donkerte en rust. Ik heb genoten en kom zeker terug.

evz62

aug 2025

We hebben hier één nacht geslapen met de daktent. Een prachtige locatie! We stonden op veld C, met veel ruimte om ons heen. We werden vriendelijk ontvangen en kregen duidelijke uitleg. Het sanitair was netjes. Kortom: zeker de moeite waard!

ErikMetDePet

jun 2025

Ondanks volle bak is het goed toeven hier. Komen vast en zeker weer terug.

Droefakkers 73

7371 CP, Loenen, Nederland

Kampeerplaatsen op natuurkampeerterrein van de Groene Koepel - natuurkampeerkaart verplicht [verkrijgbaar op de locatie] - tot Pasen alleen in de weekenden geopend - openingstijden in de week zie website - gelegen midden in het bos van de Loenermark op de Veluwe - verlichting met petroleumlampen - navigatie: Droefakkers 51 Loenen, na wildrooster zandweg links, kruising rechts - centrum Loenen 500m

28 mrt t/m 3 nov