Wat een heerlijke plek, je loopt zo het bos is. Ruime plaatsen, schoon sanitair, vriendelijk ontvangst. alles top, maar lijkt me geen camping voor gasten met jonge kinderen.
Meneer Rob heeft een hekel aan honden en is soms met verkeerde been uit bed gestapt. Onze kleine hond pieste na een lange reis tegen een paal. Rob kwam er aan gerent , met de woorden, nog 1x en ik maak gehakt van die hond. Klaar was ik met hem. Die vrouw is geweldig, maar Rob?????. Wij komen niet weer terug.
lees meerdenk dat alles al vermeld is, belangrijker is: het klopt, chapeau
lees meerdenk dat alles al vermeld is, belangrijker is: het klopt, chapeau
Loener Schepersweg 36
7371 EZ, Loenen, Nederland52° 7' 7" N
camping@reeendal.nl
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons