Mooie camperplek met enthousiaste eigenaresse. Basisvoorzieningen aanwezig. Prachtig gebied voor mooie fietstochten naar de mooie natuur en weilanden. Vergeet niet om een lekker stukje zelfgemaakte taart te kopen in het winkeltje. Al met al een heerlijk weekend op deze camperplek.
Prachtige plek met alle basisvoorzieningen. Meer hebben we niet nodig, want door al die luxe voorzieningen die men tegenwoordig eist, wordt het camperen alleen maar duurder. Een heerlijk rustige plek met landelijk uitzicht. De eigenaresse doet haar uiterste best om het haar gasten naar de zin te maken.
lees meerHallo fam Jansen Wat hebben jullie een mooi en verzorgde Camperplek gemaakt,keurig sanitair en alles is zeer duidelijk aangegeven. Bedankt en we komen zeker nog eens terug. vriendelijke groet Radboud&Sandra van Klaveren
lees meerKattenbroekerweg 14
6741 GT, Lunteren, Nederland52° 7' 18" N
hennyvveldhuizen@gmail.com
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons