Een fijne, rustige en prima verzorgde camping.
Vriendelijke, kleine gezinscamping met hulpvaardige eigenaren. Alle voorzieningen aanwezig en dagelijks schoon gemaakte douches en toiletten. omdat het veld vol stond, konden wij met nog drie campers en caravan op een apart veldje staan, heerlijk rustig.
Hier 3 nachten gestaan op een rustige camping met goed en schoon sanitair. Ook een fietsenhok met stopcontacten om e-bikes op te laden zijn aanwezig. Zeer prettige ontvangst door de eigenaresse die heel begaan is met het optimaal functioneren van de camping. Absoluut een aanrader.
Spochthoornseweg 4
3862 RP, Nijkerk, Nederland52° 13' 51" N
info@spochthoorn.nl
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons