Minicamping Brinkman

Wij komen hier erg graag. Rustig en een gezellige sfeer. Gewoon komen en gaan ervaren. Begin sept vallen de appels v d bomen maar ook de walnoten. En.... daar mag je gebruik van maken. Alles is er....... een pareltje van een plek als je van natuur houdt. Doe maar gewoon . Wij komen terug.

verharde ruime afgebakende plaatsen met groen, electriciteit . ook inclusief toiletten, douches.. alsmede grijs water, leidingwater en lozen toilet. het sanitair is misschien wat verouderd, maar picobello in orde en net. hebben eigen wandelpad. s avonds komt een der eigenaars langs. zeer vriendelijk en behulpzaam. zeer flexibel . Wij komen er nog terug. immers wandelen, fietsen in natuurlijke omgeving met dichtbij Ruurlo en mooi Broculo

Bij Ruurlo stond deze camperplaats niet op kaartje met camping of camperplaats afbeelding. Aardige behulpzame beheerders . een voudige schone camping met goede camperplekken en alles wat nodig is vooe camper. goede fiets mogelijkheden . A.Hahn

Borculoseweg 70

7261 NK, Ruurlo, Nederland