Camping De Hoge Haren

Peter-Waarts

dec 2025

De locatie is fijn als je langs de Waal wil fietsen. Bij aankomst moesten we bellen en konden we een plaatsje uitkiezen. Het sanitair is prima als het schoon is. Tijdens de 3 nachten dat we er stonden is het gemengde toiletgebouw niet 1 keer schoongemaakt. Mijn man is omgedraaid omdat de douche te smerig was om in te stappen. Toiletten ook niet schoon. Overvolle vuilnisbakken binnen en buiten. Jammer.

willeml

sep 2025

Hier 3 nachten gestaan begin september. Mooie Camping alleen jammer van de drukke weg langst de Camping. Leuke uitvalsbasis basis voor fietsen langst de Waal of een bezoekje aan Zaltbommel. Vooral het oude centrum is gezellig. Ook aan die kant van de Waal is het prima fietsen. Ook leuke dorpjes in de omgeving. Sanitair is in ruime mate aanwezig en netjes en schoon.

Wij hebben hier één nachtje gestaan. Prima camping met mooie plaatsen. Vriendelijk ontvangen. Sanitair keurig en schoon. Omdat wij er op zaterdag waren gearriveerd troffen we het dat er s’avonds patat en snacks besteld kon worden. Uitstekend bereid en erg lekker. Onze tijd was helaas tekort voor de omgeving, maar het verblijf was top. Grieta en Kees

Katijfweg 1

4176 LV, Tuil, Nederland

moderne camping op akkerbouwbedrijf - terras - cafe - de Betuwe - rivier de Linge - fruitbloesem - Oranjestad Buren - centrum 3km