Camping 't Uitzicht op landgoed Hackfort - onderdeel van het boerenbedrijf - boerderij uit 1816, een rijksmoment - centrum 2km
Baakseweg 12
7251 RH, Vorden, Nederland€ 25,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenalles al gezegd. prima ontvangst. behulpzame eigenaar. prachtige omgeving voor fietsen en wandelen. een piepklein minpuntje dan. de plekjes hadden iets ruimer mogen zijn .
Wat een paradijs !! 5 sterren is nog te weinig.. mooie plekken, prachtig sanitair en een hele mooie omgeving! Supervriendelijk ontvangst. Een echte aanrader !!!
Afgelopen paasweekend hebben we de camper dicht bij huis uitgeprobeerd. Zo dicht bij huis maar wat een leuke locatie. Ontzettend aardige eigenaren bovendien. We komen hier zeker nog een keer terug. Toppertje is het sanitair!
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
Vuilnisbak
7251 RH, Vorden, Nederland52° 5' 42" N
info@campinguitzicht.nl
+31649202922
€ 25,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater