Kleine svr-camping - grasvelden - weinig bomen - centrum 3km
Retsezijstraat 3
4011 JP, Zoelen, Nederland€ 18,00 • 1 apr. t/m 1 okt.
SVR - Stichting Vrije Recreatie
KortingskaartenHeerlijk rustige camping in de rook van Tiel. Mooie ruime plaatsen. Mochten zelf plaats kiezen. Heerlijk om te fietsen of te wandelen. Prima sanitair met duurzame douche. Sanitair is schoon en erg ruim. Wij hebben genoten!
Wij hadden vrienden van ons naar U toegestuurd en gezegd dat het tarief €18,00 P n was volgens campercontact. Maar nu horen wij dat ze €21,00 P n moesten betalen Ik zou willen adviseren dit te melden op de site van campercontact om vergissingen en onduidelijkheid te voorkomen. m v g C v Barneveld
lees meerGoedenavond, I.v.m de hoge energieprijzen rekenen wij inderdaad €1,- p.p per nacht extra. Dit staat netjes aangegeven op onze website én op de extra prijslijst in het sanitair gebouw 🙂
mooie camping prachtige omgeving, mooi uitzicht op paarden. slechte hygiëne, douche put wordt geleegd in de bosjes. Wc en douche wordt schoongemaakt met doekje en spuitfles. Geen emmer sop gezien. Gras gemaaid met tractor en cyclemaaier, maakt veel lawaai. als je er iets van zegt komt eigenaar je melden dat je hier vrijwillig staat en wel mag vertrekken als het je niet zint. Ik kom hier niet weer.
lees meerIk hoop dat u in het " normale leven " leuker met uw medemens omgaat!! Mijn man was het gezeur zat en zeker de manier waarop u tegen onze medewerker sprak! Iedereen is hier inderdaad vrijwillig en bijna iedereen komt hier graag terug 🙂 De hygiëne wordt bij ons juist hoog aangeschreven en heeft u zelf nog benoemd als erg netjes, heel raar dat u nu dan anders zegt?! Ik denk dat het inderdaad beter is dat u hier niet nog eens terug komt.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Vuilnisbak
WiFi
Retsezijstraat 3
4011 JP, Zoelen, Nederland51° 55' 28" N
info@graaffenwoerd.nl
€ 18,00 • 1 apr. t/m 1 okt.
SVR - Stichting Vrije Recreatie
KortingskaartenWasmachine