Camperplaats Bloemenveld

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

Berner19

sep 2025

We hebben hier 2 nachten gestaan op uitnodiging van Arob. Het is een prachtige plek met een mooi vrij uitzicht. De plaatsten zijn zeer ruim en voorzien van een goede grasmat. Een goede camperplaats voor rustzoekers 👌🏻

johankars

aug 2025

wat een mooie camperplaats met hele grote plekken en mooi aangelegd met mooi uitzicht over de landerijen en heel rustig wij komen zeker nog een keer terug om te fietsen

EliVonk

aug 2025

Ik sluit me aan bij alle reviews hiervoor. Een parel van een camperplaats die er uit ziet als een siertuin. Doordat er weinig campers stonden kwam de tuin des te beter tot z’n recht. Het sanitair is krap maar dat wordt door de netheid ervan helemaal goed gemaakt. En wat een vertrouwen in de mensheid mbt tot betalen. Wie durft er dat vertrouwen te beschamen?

Oudewijk 5

9367 TH, De Wilp, Nederland

53.11942 6.28405

Voormalige bloemenkwekerij - Nienoord Leek - Blauwe bos Haulerwijk - Fochteloërveen - Norgerbos - Bakkeveense bos - op loop afstand Coendersbos - Nanningabos - centrum 2,5km

1 mrt t/m 1 nov