Kampeerplaatsen op SVR camping - tarief afhankelijk van grootte camper [zie website] - aankomst na 13.00u - vertrek voor 1200u - Waddenzee 3km - Pieterpad - centrum 200m
Hiddingezijlsterweg 3
9956 TA, Den Andel, Nederland€ 18,00 • 1 apr. t/m 1 okt.
NKC - NKC/CCI Card, SVR - Stichting Vrije Recreatie, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenEen prima camping, ook voor campers. voorzieningen zijn prima in orde. De plekjes zijn mooi. de omgeving is om nooit meer te vergeten. We werden zeer hartelijk ontvangen door de eigenares......we komen zeker terug!
Hartelijke, erg klantvriendelijke ontvangst door eigenaresse van deze (v.m.) akkerbouwboerderij. Het weidse Groningse landschap met haar gebruikelijke erfbeplanting tegen de wind, is ook hier op deze kleine, rustige camping het standaard beeld. Gelegen aan water waar je kunt vissen. Tenten, caravans en campers staan gemixt. Sanitair in nieuwe cabins (niet gebruikt ivm eigen voorzieningen) oogt goed.
lees meerInmiddels is er moderner sanitair in cabins en over de hulpvaardigheid van de eigenaresse valt alleen maar lof te melden. Ook fijn dat er in het dorpje een restaurant is, prima gegeten..
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Hiddingezijlsterweg 3
9956 TA, Den Andel, Nederland53° 23' 54" N
campingmaereheerd@kpnmail.nl
€ 18,00 • 1 apr. t/m 1 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet