Camping naast zwembad - receptie camping bij het zwembad - broodjes service en friet - centrum 1.5km
Breede 4
9989 TA, Warffum, Nederland€ 20,00 • 1 apr. t/m 24 mei
€ 31,00 • 25 mei t/m 6 jun.
€ 20,00 • 7 jun. t/m 19 jun.
€ 23,00 • 20 jun. t/m 26 jun.
€ 20,00 • 27 jun. t/m 8 jul.
€ 31,00 • 9 jul. t/m 27 aug.
€ 20,00 • 28 aug. t/m 30 okt.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenKleinschalig, prettige ontvangst, mooi zwembad aangrenzend, dichtbij stadje, leuk.
Alles wat er al geschreven staat is waar Zelfs een was lijn is aanwezig. Was dit maar meer het geval Bakken vol viooltjes Je voelt je echt welkom Je kunt vanaf de camping naar de stad Groningen fietsen , Pieterburen ,Menkemaborg een lust voor het oog . Groningen een prachtige provincie Zelfs het weer zat ons mee.
lees meerDank u wel voor uw leuke review! Fijn dat u het naar de zin heeft gehad.
Vriendelijke gastvrije eigenaresse, die ons ook buiten het seizoen nog toelaat op een camperplaats. We komen graag nog eens in het seizoen! Dirk & Mariëlle
Dank u wel! Tot een volgende keer!
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Stroom (unknownA)
Vuilnisbak
Dank u wel! Tot een volgende keer!
Breede 4
9989 TA, Warffum, Nederland53° 23' 9" N
info@campingdebreede.nl
€ 20,00 • 1 apr. t/m 24 mei
€ 31,00 • 25 mei t/m 6 jun.
€ 20,00 • 7 jun. t/m 19 jun.
€ 23,00 • 20 jun. t/m 26 jun.
€ 20,00 • 27 jun. t/m 8 jul.
€ 31,00 • 9 jul. t/m 27 aug.
€ 20,00 • 28 aug. t/m 30 okt.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine